Το κτίριο

Τοποθετημένο εντός του αρχαιολογικού χώρου της ιστορικής πόλης της Ναυπάκτου το κτίριο όπου στεγάζεται το battaglia di lepanto boutique hotel χτίστηκε το 1820 από τον αρχιτέκτονα Δήμητριο Κοζώνη  εξέχον πρόσωπο της εποχής και λειτουργουσε σαν οικοκυρική σχολή. Το κτίριο ανήκει στο ίδρυμα Κοζώνη και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσαν εμπορικά καταστήματα μέχρι το 2008. Το κτίριο είχε αρχίσει να φθείρετε μέχρι που περιήλθε στην οικογένεια Αναγνωστόπουλου το 2020 και ανακαινίσθηκε πλήρως με πλήρη σεβασμό στην ιστορία και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του. Το κτίριο είναι λιτά διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά  διατηρώντας όλα τα αρχικά χαρακτηριστικά και φιλοσοφία κατασκευής.

Battaglia di Lepanto.

To κτίριο βρίσκεται εντός του ιστορικού τόπου της  Καστρόπολης της Ναυπάκτου. Θέλαμε να φτιάξουμε το ξενοδοχείο με τα στοιχεία να συνδέονται αρρηκτα με τα στοιχεία της ιστορικής πόλης της Ναυπάκτου και για αυτό το βαφτίσαμε battaglia di lepanto  ένα όνομα που είναι αμεσα συνδεδεμένο με αυτό το σημαντικό παγκόσμιο γεγονός.

Θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής;

Προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για εξερεύνηση και περιπέτεια, το ξενοδοχείο μας διαθέτει μια πλούσια ποικιλία ημερήσιων εκδρομών για τους πελάτες μας. Από τη συναρπαστική ιστορία της Αρχαίας Ολυμπίας ως τη μαγευτική φυσική ομορφιά της Ναυπλίου, κάθε εκδρομή προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Εξερευνήστε την ιστορική Καλάβρυτα, απολαύστε την πολυσύχναστη ατμόσφαιρα της Πάτρας, ή αφεθείτε στην ηρεμία του Μεσολογγίου, της Τουρλίδας και της Αρχαίας Πλευρώνας. Για τους λάτρεις της αρχαιολογίας και της μυθολογίας, η πλήρης ημερήσια εκδρομή στη Δελφούς αποτελεί μια απαραίτητη εμπειρία. Κάθε προορισμός έχει τη δική του ιδιαίτερη μαγεία και σίγουρα θα εμπλουτίσει την εμπειρία διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας.

Κλείστε εκδρομεσ στην ευρυτερη περιοχη